Curren satovi

Mnogo važnije od toga što netko misli o vašem satu je to što sat govori o vama.

Kako su nastali Curren satovi?

Curren satovi nastali su gotovo slučajno. Iz inata, iz frustracije, iz poslovne vizije dvojice prijatelja.

 

Nakon što je dobio skupi sat na poklon, gospodin Zhang bio je oduševljen. Oduševljenje nije trajalo dugo jer se sat pokvario nakon samo mjesec dana.
Gospodin Zhang je ozbiljan poslovni čovjek i nikada nije javno rekao koja ga je marka satova toliko razočarala.

 

Tu se večer našao sa svojim dugogodišnjim prijateljem, Wang Jinom i podijelio svoje razočaranje.

 

Nekoliko pića (kako sami kažu) potaklo je kreativne sokove i odlučili su stvoriti satove koji se neće kvariti tako lako, a neće koštati pola plaće.

 

Već za par mjeseci imali su prve modele. Podijelili su ih prijateljima i pitali ih za mišljenje o Curren satovima. Svi su bili oduševljeni dizajnom. Nitko nije mogao vjerovati kada su saznali za koje će se iznose prodavati.

Nose li Curren satove samo muškarci?

Vjerojatno ste primijetili da sve više žena nosi muške satove. Čine to kako bi pokazale snagu i samostalnost. Gospoda Zhang i Jin prepoznali su taj trend.

 

Osim muških satova koji su ležerni, jedinstveni i upečatljivi proizvode i ženske satove. Razlika između muških i ženskih Curren satova je očita.

 

Ženski Curren satovi većinom imaju metalni remen i kućište. Krasi ih i jednostavan brojčanik. Curren sat idealan je izbor za žene koje žele pokazati snagu, ali ne žele privlačiti bespotrebnu pozornost.

Gdje i kada nositi Curren satove?

Iako bi “uvijek i svugdje” bio savršen odgovor na ovo pitanje ipak treba uskladiti sat s prigodom. Curren satovi su jedinstveni i prekrasni, ali pojavite li se s Curren AirQ muškim satom na poslovnom sastanku mogli bi vas proglasiti neozbiljnim.

 

Nemojte to dozvoliti. Mudro birajte svoje bitke, isto kao i oružje koje u njih nosite. Curren satovi neće vam pomoći osvojiti poslovni svijet, neće izazivati poštovanje onih koji ih vide.

 

Proizvođači Curren satova to niti ne žele. Njihovi satovi imaju potpuno drukčiju svrhu.

 

Curren satovi idealni su za “svaki dan”. Jedinstveni brojčanici garantirano privlače poglede. No mnogo važnije od toga što netko misli o vašem satu je to što sat govori o vama. Nosite Curren satove i pokažite da ste samouvjerena i opuštena osoba.

 

Izreka “Odijelo čini čovjeka” (u ovom slučaju sat) je obična laž. Vi ste to što jeste zbog vas, ne zbog toga što nosite. Ali, u toj poznatoj izreci ipak ima zrno istine. Odijelo (sat) neće vas promijeniti kao osobu, no može vam dati još trunku samopouzdanja. To može biti presudno. Pokažite se svijetu s ponosom, nosite Curren.