Braća Danielius i Matas Jakutis pravi su dokaz da je sve što treba za uspjeh ideja i brdo odlučnosti.
Pokrenuli su posao i svojim Filippo Loreti satovima uzdrmali svijet. Nisu samo protresli industriju proizvodnje satova. Svojim pristupom poslovanju pokazali su svima da je većina cijena na svijetu jednostavno prenapuhana.

Od osnutka 2015. godine do danas Filippo Loreti bilježi uspjeh za uspjehom.
Ostvarili su svoj san da visoko kvalitetne satove cjenovno približe većem broju ljudi. U tome su uspjeli jer izbjegavaju posrednike i preprodavače. Oni su najveći neprijatelji vašeg novčanika jer svaki posrednik podiže cijenu. Zato se često dogodi da isti sat na internetu košta recimo 250 kn, a u trgovini 1000. U trgovini plaćate to što kupujete u trgovini.
Smiješno, zar ne?


filippo loreti kolekcija satova

Crowdfundingom do zvijezda

Danielius i Matas Jakutis postavili su prvotni cilj crowdfunding kampanje na 20.000 američkih dolara. Smatrali su da je 20 000$ dovoljno za početak njihovog puta. Teško je zamisliti kako su se osjećali nakon što su u samo 30 dana prikupili 926.620,00$. To je bio novi rekord u prikupljanju novca na taj način među proizvođačima satova.

Krajem 2016. godine su već poništili svoj rekord postavivši novi – 5.17 milijuna dolara u samo 30 dana s više od 18.000 sponzora za svoju drugu kolekciju satova.


Filippo u kutijici
Svi satovi stižu u otmjenim kutijicama

Rim, Milan i Venecija ispiriraju Filippo Loreti satove. Kada spojite vrhunsku izradu i elegantan dizajn shvatite zašto su ovi satovi toliko popularni.
Uz izgled i kvalitetu, ključan faktor njihovo uspjeha su niske cijene.
Možda vam 220$ do 460$ ne djeluje jeftino, ali pogledajte cijene ostalih luksuznih satova i sve će vam biti jasno.

Ako tražite luksuzni sat bez plaćanja cijene luksuznog sata, Filippo Loreti satovi su vaš idealan odabir.
Toliko su dobri da će vas natjerati na započinjanje svoje vlastite kolekcije istih! Ako i ne postanete pomahnitali sakupljač Filippo Loreti satova, posjedovati jedan primjerak je jako mudro. Kvaliteta nikada ne izlazi iz mode, imajte to na umu prilikom svake kupnje.

Odlučite li se za kupnju dva ili više Filippo Loreti sata uz njih ćete dobiti kutiju za kolekcionare. Kvaliteta izrade kutije dostojna je kvaliteti satova koje će čuvati. U nju stane do 8 satova te je unutrašnjost ukrašena crnom kožom. Kada pogledate cijenu same kutije (do 200$) jasno je braći Jakutis kvaliteta na prvom mjestu čim poklanjaju nešto vrijedno preko 1000 kn. Profit je tu zahvaljujući kvaliteti.


loreti - najpoznatiji model koji se reklamira po svim društvenim mrežama

U svrhu promocije svojih proizvoda, tim Filippo Loretija poslao je nekoliko primjeraka u redakciju Business insidera.
Donosimo vam njihove osvrte…

Filippo Loreti Rome Blue Gold

Brandt Ranj, pomoćnik izvršnog urednika odabrao je elegantni Filippo Loreti Rome Blue Gold.
Primjerak za koji je rekao kako je napokon pronašao sat koji mu estetski pristaje. Nadovezao se kako se većina proizvođača satova usmjerava prema tradicionalnom izgledu sata za poslovne prilike, a upravo to Filippo Loreti podiže na novi nivo.
„Naravno, još uvijek možete dobiti „normalan“ sat sa crnom narukvicom, ali ovaj kojeg sam ja odabrao ima mornarsko plavu narukvicu i pozadinu koja odlično pristaje uz moju mornaricom inspiriranu odjeću.“ objasnio se Brandt Ranj.

U nastavku je dodao „Sat je sam po sebi minimalistički dizajniran, što mi se sviđa, a zlatna kopča i pozadina sata lijepo ističu mornarski stil sata. Kao završni dodir, na stražnjoj strani sata nalazi se prikaz Rimskog kaptola što vidite samo prilikom stavljanja i skidanja sata. Veoma cijenim takve stvari. One dokazuju kako Filippo Loreti ulaže stvarno dosta vremena u dizajniranje sata.“
Većina Filippo Loreti satova na pozadini krije prava umjetnička dijela.


filippo loreti pozadina sata

Svoju misao, Brandt Ranj završio je toplom preporukom.
Rekao je da su Filippo Loreti satovi savršeni za sve koji žele vrhunske satove, a žele ostati u granicama dobrog ukusa.

Filippo Loreti Venice Silver Blue

Spencer Lambert je dao priliku Venice Silver Blue primjerku i odmah se zaljubio u njega. Posebno ga je dojmila količina podataka na zaslonu sata.
Venice Silver Blue ne pokazuje samo sate, minute i sekunde. Pokazuje koji je mjesec, dan u tjednu i datum uz funkciju za dan i noć.
Pročitavši sve to, isprva je bio skeptičan. Činilo mu se to kao previše informacija da bi bilo privlačno, ali jedan pogled na sat je bio dovoljan da ga promijeni njegovo mišljenje.„Mislim kako nikad nisam nosio sat s toliko puno informacija na zaslonu, a opet tako vidljivim i stilski raspoređenim!“

Uz naličje sata, očarala ga je i kvaliteta izrade kožne narukvice koja se lako uoči na zapešću. „S tako kvalitetnim dizajnom, prodajna cijela ovog modela je 240 dolara. Za druge satove sličnih cijena možda i možete dobiti sat koji liči onom od 1000 dolara. No, rijetko koji će ostavljati dojam da nosite sat od 1000 dolara. Upravo zbog tog razloga, lako je razumjeti kako ovaj proizvođač satova potresa svijet luksuznih satova.“ ustvrdio je Spencer.

Filippo Loreti Venice Gold Automatic

Amir Ismael, reporter Business insidera, isprobao je Venice Black Gold Automatic model. Ostao je jednako zapanjen kao i njegovi kolege. Prema njegovim riječima, sat može nositi uz poslovnu odjevnu kombinaciju jednako dobro kao i uz sportsku odjeću.
Venice Black Gold to može zahvaliti svom veoma jednostavnom, ali opet elegantnom dizajnu.

Isto tako, kod ovog modela, stražnja strana kućišta je prozirna što vam daje na uvid svu zamrštenost funkcioniranja sata.


Filippo Loreti Venice Gold Automatic

Breton Fischetti, viši urednik ovog cijenjenog portala je isprobao Filippo Loreti Venice Gold Automatic. Kako je sam rekao, morao ga je isprobati zbog svega što nudi. Automatsko navijanje. Brojčanik pun informacija, a decentan.

„Ima mnogo dodataka koje možete pronaći na puno skupljim satovima, ali po puno pristupačnijoj cijeni.“

Brenton Fischetti: „Ne pronalazim mnogo dobrih automatskih satova jefitnijih od 300 dolara, i to bez pratećih dodataka. Zapravo me najviše privlači pokazatelj istrošenosti baterije na vrhu zaslona sata. Najveći problem sa automatskim satovima je taj što ih moramo nositi cijelo vrijeme inače će se zaustaviti, a resetiranje istog nije rješenje problema. Uz to, teško je znati kad će se sat ugasiti. Filippo Loreti uključuje lijepi dodatak koji upozorava ukoliko je baterija pri kraju.“

Prema riječima višeg urednika  Business insidera, Filippo Loreti Venice Gold Automatic je jako lijepo dizajniran sat. Jedina zamjerka su kazaljke koje su po njegovu mišljenju preširoke. Za kraj dodaje kako je nemoguće ostati ravnodušan na sat koji djeluje toliko skuplje nego što zaista jest.

Sličnost Filipo Loreti i MojNakit.com

Isto kao Filippo Loreti i Moj Nakit preskače mnoge posrednike u poslovanju. Zbog toga Vam nudimo satove provjerenih (iako malih) proizvođača po realnim cijenama.
Kvaliteta satova je neupitna, a potvrđuje je je jednogodišnje jamstvo.
Izbor je svemirski – jako velik i neprestano se širi.
Muški satovi su nam specijalnost, no i svaka će žena pronaći sat za sebe u našoj ponudi.

Odaberite sat po svom ukusu i dokažite svima da “plati pa se rugaj” odavno više ne vrijedi.

Sažetak
Filippo Loreti – od crowdfundinga do luksuznih satova za svakoga
Naslov članka
Filippo Loreti – od crowdfundinga do luksuznih satova za svakoga
Opis
Određeni proizvođači su sakupili dovoljno jake razloge za naplatiti super visoke cijene satova, ali uložiti nekoliko tisuća kuna u jedan sat nije nešto što si većina ljudi može priuštiti. Znači li to da su luksuzni satovi nedostupni široj publici?!
Autor
Ime izdavača
Moj nakit

Odgovori