Prije otprilike 2 tjedna sam dobio prvu sportsku sat narukvicu Lerbyee K1 i moram priznati da sam ostao pozitivno iznenađen količinom opcija koje ovaj pametni sat nudi kao i samom kvalitetom izrade.

Satu je trebalo 14 dana da stigne u Hrvatsku, a moja očekivanja iskreno i nisu bila nešto previše visoka s obzirom da ovaj brend nije pretjerano poznat na našim prostorima. Prijašnja iskustva vezana uz kupnju pametnih satova govorila su mi da je često cijena upravo pokazatelj koliko će pametni sat imati funkcionalnosti  i kakve će kvalitete i izdržljivosti biti. Ovog puta to nije slučaj. Cijena sata je prihvatljivih 249 kuna, a za taj novac dobivate nešto što biste kod “priznatih” brendova itekako pretplatili. Mislim da svi znamo o čemu govorim, ali pravila su takva da imena ne smijemo iznositi.

Sat podržava Android i IOS operacijske sustave, a postoji i posebna aplikacija koju je jednostavno pronaći i instalirati. Sat se također bez ikakvih komplikacija upario sa mobilnim uređajem preko bluetooth-a verzije 4.0. Cijeli proces postavljanja je vrlo intuitivan i jednostavan na što moramo staviti naglasak s obzirom da su pametni satovi jako popularni, a netko jednostavno nije dobar s tehnologijom.

K1 sat ima više nego solidnu bateriju od 105mAh koja podržava ultra brzo punjenje od 1-2 sata, a može trajati i do 10 dana zavisno o korištenju. Osobno sam ga napunio na dan kada je sat stigao, i evo 13 dana nakon, baterija još traje. Doduše, to je možda jer ne korisim sve funkcije sata nego samo brojač koraka i vrijeme, ali svakako, bolje od očekivanog.

Da budem iskren, s obzirom na broj funkcija ni sam nisam isprobao dosta njih, ali ono što me najviše iznenadilo je funkcija realnog praćenja otkucaja srca koja izvrsno funkcionira. Neke od ostalih funkcionalnosti su razni podsjetnici, anti-lost funkcija koja pruža mogućnost da povežete sat i mobitel pri čemu će se aktivirati alarm ako se mobitel udalji od sata i obavijestiti vas o tome. Pametna narukvica također prati korake, kalorije i udaljenost što može znatno pomoći ako redovito vježbate ili trčite. Ako trenutno nemate vremena za vježbati možda vas ova sat narukvica motivira.

Težina sata je samo 20g tako da ju možete nositi i dok spavate jer je skoro pa neprimjetna. Paket u kojem stiže Lerbye K1 sadrži USB punjač, upute i pametnu sat narukvicu.

Dodatno naglašavam da sat kada stigne nije napunjen. Bateriju treba napuniti i onda pokrenuti sat, ali to je sve detaljno opisano u uputama.

Nadam se da sam u ovom blog postu detaljno opisao funkcionalnosti ove pametne sat narukvice . Meni se jako svidjela i koristim je prilikom treninga. Još nisam imao nikakvih problema i mogu reći da preporučam s obzirom na omjer cijene i kvalitete.

Dodatne funkcije koje nisam naveo možete pogledati na linku https://goo.gl/rByQnL ili na naslovnoj slici ovog blog post-a. Sve pametne satove u Moj nakit ponudi pogledajte ovdje.

Sažetak
Datum Recenzije
Proizvod
Lerbyee K1 Pametna Sat narukvica
Ocijena Autora
51star1star1star1star1star

Odgovori