Korisničke ocjene: 4.50 od ukupno 5 (2 korisnika)
(3 recenzije korisnika)

349.00Kn

  • EUR: € 47.02

Novi Muški Lokmat Sportski Pametni sat u Moj nakit ponudi uz GODINU dana garancije i novo još čvršće, modernije i kvalitetnije kućište!

Ovaj pametni sat nudi mnoštvo funkcija za sve ljubitelje prave tehnologije i sporta uz jednostavno korištenje izbornika jednom tipkom.
Povezuje se na posebnu mobilnu aplikaciju putem Bluetooth-a V4.0 sa super niskom potrošnjom baterije uz trajanje do 8 mjeseci za svakodnevno korištenje. Budete li štedljivi baterija će izdržati i do 12 mjeseci.
Uz samo jedan klik, ovaj sat omogućava fotografiranje na daljinu.
Sat je kompaktibilan sa Android i iOS uređajima preko kojih možete postavljati i mjeriti ostvarene ciljeve.
Sve podatke možete sačuvati na pametnom satu do 15 dana, a mogu se i postaviti na Cloud za dugotrajnu upotrebu i usporedbu rezultata.

Podijelite vaše treninge na društvenim mrežama. Aplikacija koja se jednostavno instalira putem Trgovine dostupne na vašim mobilnim uređajima omogućava globalno umrežavanje te dijeljenje podataka sa prijateljima. Sve funkcije su navedene u opisu kao i na dodatnim slikama u širem opisu proizvoda.

 

Trebate pomoć prilikom kupovine? Kontaktirajte nas putem naše Facebook stranice i postanite i Vi jedan od tisuće zadovoljnih kupaca.
Očisti
Lokmat Muški Sportski Pametni Sat Professional
Vrijeme isporuke svih proizvoda je 18-25 dana osim ukoliko nije naglašeno drugačije. Nakon što proizvod stigne kod nas, mi Vas kontaktiramo kako bi se dogovorili oko slanja. Slanje paketa prilagođeno je zahtjevima kupca.
SKU: N/A Kategorija: