Korisničke ocjene: 5.00 od ukupno 5 (5 korisnika)

390.00Kn 340.00Kn

  • EUR: € 45.81

Samo za one odvažne. Novi Benyar Muški sat Švicarske kvalitete i dizajna.

Elegantan i luksuzan muški sat od sada u ponudi u varijaciji sa remenom od nehrđajućeg čelika ili visokokvalitetne gume protiv znojenja. Sat dolazi sa poklon kutijicom, uputama za korištenje, karticom garancije te krpicom za čišćenje stakla. Kronografi su funkcionalni, a sat u Europskim trgovinama dostiže cijenu i do 900kn.

Dostupan samo u Moj nakit ponudi.

Požurite po svoj primjerak jer kod nas kvalitetan sat nije stvar prestiža. Kvaliteta dostupna svima.

Marin Zajac

Bio sam skeptičan za narudžbe preko interneta jer su me toliko puta prevarili, ali Moj nakit je ispoštovao dogovor i sve odradio kako treba od narudžbe pa sve do dostave. Sat me oduševio na prvi pogled jer je došao u lijepoj kutiji, vrlo profesionalno. Dobio sam i krpicu za staklo a tu je i garancija od godinu dana. Ovaj sat je definitivno isplativ. Hvala!
Marin Zajac

 

Ivano Zubac

Sat mi je stigao. Remen je bio malo oštećen, ali razlog zašto pišem ovaj osvrt je da pokažem kako je Moj nakit profesionalan. Odmah su mi poslali drugi sat i pokrili sve troškove dostave. Jako kvalitetna usluga. Novi sat je odličan. Vidi se da je kvalitetan i čvrst. Mali brojčanici rade i izgledaju odlično. Preporučujem i kupovat ću opet sigurno, hvala vam.
Ivano Zubac
Trebate pomoć prilikom kupovine? Kontaktirajte nas putem naše Facebook stranice i postanite i Vi jedan od tisuće zadovoljnih kupaca.
Očisti
Muški Sat Benyar E2499
Vrijeme isporuke svih proizvoda je 18-25 dana osim ukoliko nije naglašeno drugačije. Nakon što proizvod stigne kod nas, mi Vas kontaktiramo kako bi se dogovorili oko slanja. Slanje paketa prilagođeno je zahtjevima kupca.