OLEVS Sun Phase Muški sat

62.39

SKU: N/A Kategorija:

Opis

Profinjeno Dizajnirani Ručni Satovi

OLEVS Sun Phase ručni satovi za muškarce su izdržljivi, elegantno tanki te udobni za svačiju ruku. Kožni remen dužine 21cm je prilagodljiv za svačiju ruku te je sam ručni sat tanak samo 9mm!

Ovaj sat će vam upotpunjavati profinjenost stila i tijekom kišnih uvjeta, s obzirom na to da posjeduje 30ATM razinu vodootpornosti. Hardlex zaštitno staklo će još dodatno zaštititi inovativan mehanizam ovoga ručnog sata.

Inovativni I Besprijekorni Muški Satovi

Najbolji satovi za muškarce sadrže i neke druge značajke osim same elegancije i kvalitete dizajna. Osim što su ovi muški satovi kvalitetni izvana, isto tako su i iznutra.

Unikatno dizajniran da se poklapaju dvije kružnice, satni mehanizam sadrži već tipičan mehanizam s tri kazaljke, uz mali zaplet. Naime, gornja kružnica sadrži dvije kazaljke koje prikazuju sate i minute, dok donja kružnica prikazuje sekunde. Veoma inovativan zaplet na već izlizani klasičan dizajn.

Ono što dodatno upotpunjuje besprijekornost dizajna ovog sata je indikator faza sunca, koji će vam pokazivati na kojoj se razini Sunce trenutno nalazi.

OLEVS Sun Phase muški satovi se mogu naručiti online s našeg webshopa za 360 kuna. U tu cijenu je uključena i usluga garancije na satni mehanizam od trajanja jedne godine kao i poklon-kutijica upečatljivog dizajna.

Na prvu veoma jednostavan ali i elegantan sat koji zapanjuje na drugi pogled. Ulovite se u koštac s vremenom i isprobajte ovaj sat, jer nećete zažaliti!

Dodatne informacije

color

Black Gold Needles, Black Steel Needles, Blue Color, White Blue Needles, White Gold Needles

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “OLEVS Sun Phase Muški sat”