Ova pravila o privatnosti sastavljena su kako bi se bolje služili onima koji se bave time kako se njihova osobna identifikacijska informacija (PII) upotrebljava na mreži. PII, kako je opisano u privatnom zakonu i informacijskoj sigurnosti, informacije koje se mogu koristiti sami ili s drugim informacijama za identifikaciju, kontakt ili pronalaženje jedne osobe ili identificiranje pojedinca u kontekstu. Pažljivo pročitajte našu politiku privatnosti kako bismo razumjeli kako prikupljamo, upotrebljavamo, zaštitimo ili na drugi način postupamo s vašim osobnim informacijama u skladu s našom web-lokacijom.

Koje osobne podatke prikupljamo od osoba koje posjećuju naš blog, web stranicu ili aplikaciju?

Prilikom naručivanja ili registracije na našu web lokaciju, prema potrebi, od vas će se tražiti da unesete svoje ime, adresu e-pošte, telefonski broj, podatke o kreditnoj kartici ili druge pojedinosti kako bi vam pomogli u vašem iskustvu.

Kada prikupljamo podatke?

Mi prikupljamo vaše podatke kada naručite, pretplatite se na newsletter, ispunite obrazac ili unesete podatke na našu web stranicu.

Pošaljite nam povratne informacije o našim proizvodima ili uslugama

Kako upotrebljavamo vaše podatke?

Možemo koristiti podatke koje prikupljamo od vas kada se registrirate, kupite, prijavite se za naš newsletter, odgovorite na anketu ili marketinšku komunikaciju, surfate web stranicom ili koristite određene značajke web mjesta na sljedeće načine:

  • prilagodite svoje iskustvo i dopustite nam da damo vrstu sadržaja i ponude proizvoda u kojima vas najviše zanima.
  • Poboljšati našu web stranicu kako bi vam bolje služili.
  • Da bismo vam mogli bolje služiti u odgovoru na vaše zahtjeve za korisničkim uslugama.
  • Da biste brzo obradili transakcije.
  • Tražiti ocjene i recenzije usluga ili proizvoda

 

Kako štitimo vaše podatke?

Naša web stranica se redovito pregledava za sigurnosne rupe i poznate ranjivosti kako bi vaš posjet našim stranicama bio što sigurniji.

Koristimo redovito skeniranje zlonamjernog softvera.

Vaši osobni podaci sadržani su iza osiguranih mreža i dostupni su samo ograničenim brojem osoba koje imaju posebna prava pristupa takvim sustavima, te su potrebne za čuvanje tajnih podataka. Osim toga, sve osjetljive / kreditne informacije koje isporučujete kriptirane su tehnologijom Secure Socket Layer (SSL).

Mi provodimo različite sigurnosne mjere kada korisnik stavlja nalog ulazi, podnosi ili pristupi njihovim informacijama kako bi zadržao sigurnost vaših osobnih podataka.

Sve se transakcije obrađuju putem providera i ne pohranjuju se niti obrađuju na našim poslužiteljima.

Koristimo li “kolačiće”?

Da. Kolačići su male datoteke koje web stranica ili njezin davatelj usluga prenose na tvrdi disk vašeg računala putem vašeg web preglednika (ako to dopustite), koji omogućuje da sustavi web sučelja ili davatelja usluga prepoznaju vaš preglednik i snimaju i sjećaju se određenih informacija. Na primjer, upotrebljavamo kolačiće da bismo se lakše sjećali i obradili stavke u vašoj košarici. Koriste se i kako bismo vam pomogli u razumijevanju vaših postavki na temelju prethodne ili trenutačne aktivnosti na web-lokaciji, što nam omogućuje pružanje poboljšanih usluga. Također upotrebljavamo kolačiće koji nam pomažu u prikupljanju skupnih podataka o prometu na web lokaciji i interakciji web sučelja kako bismo u budućnosti mogli ponuditi bolje iskustva i alate web mjesta.

Kolačići koristimo za:

  • Pomognite sjećati se i obraditi stavke u košarici za kupnju.
  • Razumjeti i spremiti postavke korisnika za buduće posjete.
  • Sastaviti zbirne podatke o prometu na web-lokaciji i interakcijama web-lokacije kako bi u budućnosti ponudili bolje iskustva i alate web mjesta. Također možemo koristiti usluge pouzdanih trećih strana koje prate te informacije u naše ime.

Možete odabrati da vas računalo upozori svaki put kad se šalje kolačić ili možete isključiti sve kolačiće. To možete učiniti putem postavki preglednika. Budući da je preglednik malo drugačiji, pogledajte izbornik Pomoćnik preglednika kako biste saznali ispravan način izmjene kolačića.

Ako isključite kolačiće, neke značajke koje vašu web-lokaciju čine učinkovitijima možda neće ispravno funkcionirati. Ne utječe na korisničko iskustvo koje vašu web-lokaciju čini učinkovitijima i možda neće ispravno funkcionirati.

Objavljivanje treće strane

Ne prodajemo, ne trgavamo ili na drugi način prenesemo vanjskim stranama Vaše osobne podatke osim ako korisnicima unaprijed ne obavijestimo. To ne uključuje partnere za web hosting i druge strane koji nam pomažu u vođenju naše web stranice, obavljanjem poslovanja ili služenju našim korisnicima, pod uvjetom da te strane pristanu zadržati taj podatak povjerljivima. Možemo također objaviti podatke kada je izdavanje prikladno za pridržavanje zakona, provođenje pravila o web-lokaciji ili zaštitu naših ili drugih prava, imovine ili sigurnosti.

Međutim, informacije o posjetiteljima koje nisu osobne informacije mogu se dati drugim stranama za marketing, oglašavanje ili druge svrhe.

Veze trećih strana

Nisu uključeni niti nudimo proizvode ili usluge treće strane na našoj web stranici.

Google

Googleovi zahtjevi za oglašavanje mogu se sažeti pomoću Googleovih načela oglašavanja. Oni se stavljaju na mjesto kako bi pružili pozitivno iskustvo za korisnike. https://support.google.com/adwordspolicy/answer/1316548?hl=en
Nismo omogućili Google AdSense na našoj web stranici, ali to možemo učiniti u budućnosti.

Zakon o zaštiti privatnosti
CalOPPA je prvi državni zakon u zemlji koji zahtijeva komercijalne web stranice i online usluge za objavljivanje pravila o privatnosti. Dostupnost zakona proteže se daleko izvan Kalifornije da zahtijeva bilo koju osobu ili tvrtku u Sjedinjenim Američkim Državama (i vjerojatno svijetu) koji upravlja web stranicama koje prikupljaju osobne podatke od potrošača Kalifornije kako bi objavili jasnu politiku privatnosti na svojim internetskim stranicama, navodeći upravo podatke prikupljene i one pojedinaca ili tvrtki s kojima se dijeli. – Pogledajte više na: http://consumercal.org/california-online-privacy-protection-act-caloppa/#sthash.0FdRbT51.dpuf
Prema CalOPPA, slažemo se sljedeće:
Korisnici mogu posjetiti našu stranicu anonimno.
Nakon što se izradi ova pravila o privatnosti, dodati ćemo vezu na našu početnu stranicu ili kao minimum, na prvoj značajnoj stranici nakon ulaska na našu web stranicu.
Naša veza Pravila o privatnosti sadrži riječ “Privatnost” i lako se može pronaći na gore navedenoj stranici.
Bit ćete obaviješteni o svim izmjenama pravila o privatnosti:
• Na našoj stranici Pravila o privatnosti
Može promijeniti vaše osobne podatke:
• Pošaljite nam e-poštu
Na koji se način naša stranica obrađuje ne prati signale?
Čestitamo Ne pratimo signale i ne pratimo, ne podmazujte kolačiće ili ne koristimo oglašavanje kada je mehanizam preglednika ne prati (DNT) uspostavljen.
Da li naša web-lokacija dopušta praćenje ponašanja treće strane?
Također je važno napomenuti da ne dopuštamo praćenje ponašanja treće strane

COPPA (Zakon o zaštiti privatnosti djece)

Kada je riječ o prikupljanju osobnih podataka djece mlađe od 13 godina, Zakon o zaštiti privatnosti djece (COPPA) stavlja roditelje u kontrolu. Savezna trgovinska komisija, agencija za zaštitu potrošača Sjedinjenih Američkih Država, primjenjuje Pravilo COPPA, koja navodi koji operatori web stranica i mrežnih usluga moraju poduzeti kako bi zaštitili privatnost djece i sigurnost na internetu.
Ne posebno se oglašavamo djeci mlađoj od 13 godina.
Dopuštamo li trećim stranama, uključujući oglasne mreže ili dodatke, prikupljanje osobnih podataka od djece do 13 godina?

Fer informacijske prakse

Načela Fair Information Practices čine okosnicu zakona o privatnosti u Sjedinjenim Američkim Državama, a koncepti koje oni sadrže imaju značajnu ulogu u razvoju zakona o zaštiti podataka širom svijeta. Razumijevanje principa pravedne prakse informacija i njihova primjena ključno je za usklađivanje s različitim zakonima o privatnosti koji štite osobne podatke.
Da bismo bili u skladu s Fair Information Practices-om, poduzimamo sljedeće reakcijske mjere, ukoliko dođe do kršenja podataka:
Obavijestit ćemo vas e-poštom
• U roku od 7 radnih dana
Također se slažemo s načelom individualne pobude koja zahtijeva da pojedinci imaju pravo zakonito ostvarivati primjenjiva prava protiv skupljača podataka i obrađivača koji se ne pridržavaju zakona. Ovo načelo zahtijeva ne samo da pojedinci imaju ovršiva prava protiv korisnika podataka, već i da se pojedinci pribjegnu sudovima ili vladinim agencijama da istraže i / ili progone nepoštivanje podataka od strane procesora podataka.

CAN SPAM Act

CAN-SPAM Zakon je zakon koji određuje pravila za komercijalnu e-poštu, utvrđuje zahtjeve za komercijalne poruke, daje primateljima pravo da e-poštu prestanu od njihova slanja i navodi teške kazne za prekršaje.
Prikupljamo vašu adresu e-pošte kako bismo:
• Slanje informacija, odgovaranje na upite i / ili druge zahtjeve ili pitanja
• Obradi narudžbe i šalje informacije i ažuriranja koja se odnose na narudžbe.
• Pošaljite vam dodatne informacije vezane uz vaš proizvod i / ili uslugu
Kako bismo bili u skladu s CANSPAM, prihvaćamo sljedeće:
• Ne upotrebljavajte lažne ili obmanjujuće teme ili adrese e-pošte.
• Identificirajte poruku kao oglas na neki razuman način.
• Uključite fizičku adresu našeg poslovnog sjedišta ili sjedišta web mjesta.
• Pratite usluge trećih strana za marketing e-pošte radi usklađenosti, ako se koristi.
• Poštujte brze zahtjeve za isključivanje / odjavu.
• Dopustite korisnicima otkazati pretplatu pomoću veze pri dnu svake e-pošte.

Ako u bilo kojem trenutku želite otkazati pretplatu na primanje budućih poruka e-pošte, pošaljite nam e-poruku na adresu

jakov.cudina99@gmail.com i odmah ćemo vas ukloniti iz svake korespondencije.

Kontaktirajte nas

Vranciceva 7
Split, Splitsko Dalmatinska 21000

Hrvatska
jakov.cudina99@gmail.com
Zadnja izmjena 04.10.2018.