Benyar satovi

Benyar satovi su toliko kvalitetni jer imaju Seiko mehanizme.

Za oni koji žele i ovce i novce

 

Od malena nas uče da su satovi skupi. Barem oni vrijedni nošenja.
Što kada bismo vam rekli da to nije istina, barem ne više?

 

Svijet ide naprijed i više ne zaostajemo za njim. Za to je svakako najzaslužniji internet. Pojava internetskih trgovina utjecala je na cijene svih proizvoda.

 

Od kada postoji internet više ne morate kupovati stvari u fizičkim trgovinama i tako platiti duplu cijenu proizvoda koji želite. Kupnjom na internetu zaobilazite mnoge korake (kojih niste svjesni), koji prazne vaš novčanik.

 

Nemojte bacati novac u vjetar.
Priuštite si Benyar sat i uživajte u satu čija kvaliteta uvelike nadmašuje cijenu.

Što se krije “ispod haube” Benyar satova?

 

Možda vam ime Benyar ne ulijeva povjerenje, ali jeste li čuli za SEIKO?

 

Naravno da jeste. Jedna od najpoznatijih i najkvalitetnijih marki satova (ako ne brojimo marke o kojima se prosječni čovjek ne usudi niti maštati).

 

Objasniti ću vam o čemu se radi kod Benyar satova na slikovitom primjeru. Većini vas će primjer biti poznat, ali možda netko sazna nešto novo (i tako uštedi veliku svotu novca). 

 

Volkswagen automobili jako su cijenjeni, naročito u Europi.
To mogu zahvaliti kvaliteti i tradiciji. Uvukli su se pod kožu korisnika jer se rijetko kvare i zna se da će proći stotine tisuća kilometara.S druge strane imamo Škodu. Automobile koji su tek nedavno dobili pozornost koju zaslužuju.

 

Ako nekoga starijeg pitate koji je auto bolji, Volkswagen ili Škoda, većina će se odlučiti za Nijemca. No, upitajte isto to pitanje nekog mlađeg, nekoga tko zna da Volkswagen proizvodi Škodu. Još uvijek će Nijemac odnijeti pobjedu u većini slučajeva, ali se slika o o Škodi promijenila. Mnogi kojima je važnija kvaliteta od statusa i ušteda od rasipanja se odlučuju za Škode.

 

I kakve to veze ima s Benyar i Seiko satovima?

 

Ogromne. Benyar satovi ne izgledaju kao Seiko, izgledaju mnogo bolje. No, bitno je ono što je ispod “haube”, a ovdje se radi o preciznom japanskom Seiko mehanizmu. Da, Benyar satovi su toliko kvalitetni jer imaju Seiko mehanizme.

 

Uz to i zaštitno staklo na Benyar satovima je Seikov hardlex. Osim ako možete izdvojtii tisuće kuna za sat sa safirnim staklom hardlex je najkvalitetnije što novac može kupiti.

Koji je Benyar sat najbolji?

 

To je kao da pitate majku koje joj je dijete najdraže.
“Svi su najbolji” odgovaram, a na ruci mi sjaji Benyar Spaceman.

 

Ako znate što želite pogledajte Benyar satove.
Svi stižu u više varijacija (razlikuju se bojom kućišta i brojčanika te materijalom remena). Sigurno ćete pronaći sat koji odgovara vašim željama.

 

Benyar Military jedan je od najprodavanijih satova Moj Nakit trgovine. Pogledajte ga, biti će vam jasno zašto.

Čest izbor mladih muškaraca je i Benyar 2499 koji osvaja materijalima i detaljima.

Benyar Businessman bio je već na mnogo sastanaka. Možda ste i vi bili na sastanku s nekim tko ga je nosio. Nije ga platio 2000 kn iako tako izgleda.

 

Koji god Benyar odabrali nećete pogriješiti. I da pogriješite nema problema, u roku od 8 dana vratite sat i mi vam vraćamo novac ili šaljemo drugi sat.