Većina muškaraca ne voli se previše kititi nakitom, ali zato svaki muškarac koji drži do sebe ima barem jedan dobar muški sat. U današnje vrijeme visoka cijena više ne garantira kvalitetu. To znači da većina muškaraca ima i više od jednog ručnog sata.

Često je tu sat za na posao. Ozbiljan, profinjen i robusan. Takav i treba biti ako želite da vas sugovornici dožive kao muškarca koji zna što želi, ali ne želi to pod svaku cijenu.

Pročitaj više

Muški satovi mogu biti i opušteniji, ali svakako odisati moći i muževnosti.
To je ona vrsta sata koju nosite kada izlazite na spoj s djevojkom koju tek treba osvojiti.

Pravi sat u takvim situacijama može značiti mnogo. Hrabro, a opet promišljeno, odabrani muški sat može sve promijeniti. Tako pokazujete svoje samopouzdanje. Što je paradoksalno jer su često satovi odgovorni za podizanje samopouzdanja kod muškaraca.

Sportski satovi omiljena su vrsta satova za muškarce i jedna od najprodavanijih. To su satovi koje na treningu koristite za pratiti vrijeme, a na piću s dečkima još uvijek izgledate kao muškarac koji drži do sebe.

Možda vam ne treba više satova pa samo želite kvalitetan muški sat koji će vam služiti u svakoj situaciji. U našoj ponudi postoje i takvi – univerzalni – muški satovi.

Ako slučajno i ne pronađete sat koji vam se sviđa, ne očajavajte. Svakodnevno proširujemo svoju ponudu. Time osiguravamo da svaki muškarac može istaknuti svoj karakter jedinim komadom nakita koji je muškarcu potreban.