4 Razloga zašto nositi sat

razlozi zašto nositi sat

Ne znam da li je bezvremenski komad za tebe ili ne? Po The Idle Man-u, ovo su četiri najbolja razloga zašto nositi muški sat. Po završetku pregleda našeg vodiča zasigurno ćeš poželjeti novi sat na ruci.

RAZLOZI ZAŠTO NOSITI SAT

1.Modni dodatak

Žene imaju torbice, torbe i nakit kako bi upotpunile svoj izgled. Za nas muškarce je puno teže pronaći neki modni dodatak koji bi pratio naš vlastiti stil.  No, sat je bezvremenski i funkcionalan nakit koji može predstavljati muškarčevu osobnost. Bez obzira na vaš stil ili prioritet, ovdje na The Idle Man-u, imamo raznolike muške satove za tebe. Ako nosite sat kao modni dodatak onda se bazirajte na dizajn i boju.

2. Profesija

Bilo da tvoj posao zahtijeva da nosiš odijelo ili nešto manje formalno trebat ćeš negdje pogledat na vrijeme. Kako ne bi vadili mobitel tijekom sastanka, sat je najlakši način za provjerit vrijeme. Izaberite više klasičniji i bezvremenski model-Daniel Wellington je odličan brend koji pruža klasične modele i modernu kvalitetu.

3. Funkcionalnost

Sat može biti multi funkcionalan, može prikazivati vrijeme ili datum različitih vremenskih zona. Mogu biti i analogni, digitalni ili oboje. Ovdje na The Ideal Man-u, imamo selekciju multi funkcionalnih satova. Za mnoge, praktičnost je pod obavezno.

4. Osobna vrijednost

Sat je za mnoge osobni predmet. Mogu predstavljati poklon od voljene osobe i sentimentalnu vrijednost. Sat može biti i puno više od nečega šta samo popunjava naš ručni zglob, mogu imati značenje. Raznolik izbor satova na našoj stranici može vam pružiti nešto više od ‘čuvara-vremena’. Dajući ili primajući sat kao poklon od ili za nekoga važnoga u tvom životu, je uvijek lijep način da pokažete koliko vam je stalo do njih.  Također, možete na poleđini sata i ugravirati nešto. Nije ni iznenađujuće da su satovi pokloni koji obilježavaju važna dostignuća u nečijem životu kao što su diplomiranje ili godišnjice.

Muški sat je mnogo više od toga da samo prikazuje vrijeme. To je vrijedan komad za modernog muškarca, koji svojim zglobom pokazuje stil i status. Služi mu za njegov posao ili slobodno vrijeme, predstavlja dio onoga što on je.

Moderan muškarac ne nosi sat kao komfor već kao dio svoje svakodnevnice. Sat bi trebao predstavljati ono što jeste, a ne samo biti puki modni dodatak. Kako smo već rekli, postoje mnogi razlozi zašto bi trebali nositi sat , ali ovo su top četiri razloga.

ZAŠTO NOSITI SAT?

kako nositi sat

Naravno, svi smo mi naviknuli nositi svoje mobitele sa sobom i to je jednostavan način kako znati vrijeme. Kako god, da li se stvarno morate oslanjati na vaš mobitel baš za sve? A svakako ne želite biti dečko koji će stalno pitati koliko je sati,zar ne? Najvažnije, jeste li ikad vidjeli James Bonda bez sata na ruci? Mislim da ne. Satovi su jednostavno bitna značajka kako bez naporna biti kul. To je vrijeme u kojem promišljate o životnim odlukama.

GDJE NOSITI SAT?

Ovo će vjerovatno zvučati nevjerovatno očito, ali nema sigurnije investicije od sata. Doslovno ga možete nositi na sve, cijelo vrijeme. Da, i kada ste goli. Većina ljudi ima barem jedan sat koji nikad ne skida, čak ni kada ide spavati. Nošenje sata nije pametno. Plus, ako ste tip dečka koji ujutro ne voli gubiti vrijeme na modne dodatke, investirajte u vodootporni sat tako da možete s njim i pod tuš. Sa golemim izborom boja, materijala i dizajna, možete pronaći savršen sat veoma brzo, i zateći ćete se u misli kako ste uopće mogli živjeti tako dugo bez jednoga na ruci. Bez daljnjeg odlaganja, ovdje su top četiri razoga zašto nositi sat odmah sad.

KAKO NOSITI SAT?

Toliko je kul satova za muškarce ovdje, od potpuno crnih do klasičnih vintage okvira sa Milanskim trakama, da postoji bezbroj načina kako ih nositi. Budi kreativan i iskoristi ovu šansu da se malo zabaviš. Baci pogled na to kako stilizirati različite tipove satova vodeći se jednostavnim opsegom  prilika i događanja.

LUKSUZNI MUŠKI SATOVI

Samo zato što je posebna prilika i vrlo vjerovatno ćeš nositi odijelo, ne znači da ne možeš dobiti luksuzni sat po razumoj cijeni. Bilo da nosite smoking ili elegantnu kombinaciju sa sakoom i hlačama od odijela, uvijek je veliki sat dobra opcija. Ono što vi želite je, klasika, ne pretežak ali svakako ga želite osjetiti na ruci.

Odgovori