Svatko u svome životu ima snažnu ženu. Nije važno radi li se o majci,kćeri, sestri, baki, teti, djevojci, ženi ili prijateljici. Njihova uloga u vašem životu je nemjerljiva

Kada darujete važnu ženu u svome životu, poklonom joj želite dati do znanja koliko vam je stalo do nje. Želite da taj poklon predstavlja sve ono što ta žena je, ali opet ne želite upasti u zamku bezličnih, klišej poklona.

Na ovoj listi ćete naći 8 prijedloga za poklon kojim možete pokazati ženi u vašem životu koliko ju poznajete i mislite na nju. 

1. Teglice sa začinskim biljem

Svi znamo da nema bolje stvari od domaće hrane. Bilo da je riječ o mesu, voću i povrću ili pak kozmetici – domaće je domaće. U današnje vrijeme životom u većem gradu ostajete “zakinuti” za svoj vrt i vanjski prostor. Ne možete sami uzgojiti krumpire, krastavce, kokoši ili krave. Kada ste ograničeni prostorom, treba naći alternativu.

Žena u vašem životu vrlo vjerojatno kuha. Ako kuha, onda zna koliko je vrijedno imati nešto svoje što si sam uzgojio ili zasadio. Olakšajte joj život i obogatite prehranu kupnjom teglica u koje ćete zasaditi začinsko bilje. Bosiljak, metvica i vlasac se lako održavaju i daju posebnu aromu svakome jelu. 


teglice za začinsko bilje

2. Set za vino

Većina žena će vam reći da na kraju dana vole popiti čašu dobrog vina. Ma tko bi im zamjerio nakon svega što uspiju napraviti u samo jedan jedini dan. Poklonite vašoj ženi trenutke opuštanja u obliku boce kvalitetnog vina i sigurno nećete pogriješiti.

A ako želite ipak otići korak dalje, usrećite ju setom za vino. Kada ispod bora ili za rođendan ugleda poklon u kojem će imati sve što joj treba da uživa poput boginje, bit će vam zahvalna. U ovom setu pronaći će termometar za vino, dva čepa kao i nehrđajući stalak za vino, a to je samo početak.


Set za vino

3. Poklon paket Tea box

Ne vole svi alkohol niti ga svi podnose. Nekima je pojam opuštanja na kraju dana čaša vina, a neki preferiraju šalicu vrućeg čaja. Mirisi koji zavladaju kuhinjom kada se priprema čaj su nešto sasvim posebno. Mir koji te obuzme dok u ruci držiš šalicu najdražeg čaja je van ovog svijeta.

Možda ste u gornjem opisu prepoznali sebe, a možda ženu u svom životu. Poklonite joj poklon paket Tea box u kojemu za nju možete odabrati paket čajeva po njezinom ukusu. Osim čaja, u kutiji će pronaći i staklenu bocu za čaj s filterom. Podignite njezino ispijanje čaja na višu razinu ovim mirisnim poklonom.


poklon paket tea box

4. Rokovnik

Svaka žena u svojoj glavi nosi tisuće informacija, obaveza i planova. Na to nadodajte popise za kupovinu, darove za rođendane i odlaske liječniku i zubaru. Mnoge od njih će vam reći da im je mozak navikao stalno biti u pogonu, ali vjerujte nam kada vam kažemo da i njima treba rasterećenje.

Kupite joj rokovnik. Ali ne bilo kakav rokovnik. Dajte si truda i pronađite kvalitetan rokovnik čije će korice izdržati često korištenje. Ako možete birati, odaberite onaj s mnogo stranica jer jednom kada žena krene u njega zapisivati, neće moći stati. Možda će ga koristiti za recepte ili popise stvari koje treba napraviti. Možda se u njoj probudi pjesnikinja pa počne zapisivati misli u stihovima. A možda rokovnik pretvori u svoj dnevnik i postane nova Bridget Jones.


rokovnik

5. Poklon paket za knjigoljupca

Od malena su nas učili da su psi i knjige čovjekovi najbolji prijatelji. U knjigama živi nebrojeno mnogo svjetova koji samo čekaju da netko u njih zakorači i preseli na kratko. Često ženu u svome životu vidite s knjigom u ruci, pa čak i ako je u pitanju kratka pauza od posla. Glave takvih žena su stalno u oblacima i pune su sanjarenja. Glave takvih žena samo razmišljaju kako će ukrasti 5 minuta da zavire između korica svojih knjiga.

Ako vam je teško odabrati knjigu “po guštu” za svoju ženu, možete joj pokloniti poklon bon neke od knjižara. Da ne bi poklon stao samo na knjizi ili bonu za nju, složite paket po mjeri knjigoljupca. Svijeće s mirisom papira, dekica za ušuškavanje dok čita, bookmarkeri pa čak i personalizirani “omot” za knjigu. Kada je riječ o poklonu za knjigoljupca, samo je nebo granica.


mirisna svijeca

6. Pladanj za kadu

Na početku smo spomenuli žene koje vole na kraju dana popiti čašu vina ili šalicu čaja. Sada na red dolaze žene koje se na kraju dana vole zavaliti u kadu. Osim što se u tim trenucima opušta uz kupku, žena tada voli u potpunosti ugađati sama sebi. Čaša vina, dobra knjiga i glazba su ono što joj gotovo uvijek pravi društvo u kadi.

Pladnjem za kadu ženi u svom životu otvarate nove mogućnosti. Osim standardnog opuštanja, pladanj za kadu omogućuje pravi grčki hedonizam. Boginja će s njega i jesti i piti i čitati i slušati glazbu. Sva njena čula će uživati.7. Grijač za šalicu

Na ovoj listi su se već našle žene koje uživaju u vinu i one koje uživaju u čaju, a sada je red na one koje uživaju u kavi. Kava je tekuće gorivo svakoj trećoj osobi na svijetu. Pijemo ju na razne načine: s mlijekom, bez mlijeka, produženu, kratku, tursku, instant, sa šećerom i bez šećera. Kakvu god kavu voljeli, ono što je uvijek imperativ je da je vruća.

Žena u vašem životu živi ubrzanim tempom ili je jednostavno zaboravljiva pa joj je kava često hladna? Ugrijte joj srce s grijačem za šalicu koji će napitak njezinog života držati na idealnoj temperaturi. Na njega idu staklene i keramičke šalice pa čajoljupci i kakaoljupci isto mogu uživati u prijenosnom grijaču za šalicu.


grijač za šalicu

8. Sat

Sat je poklon s kojim je gotovo nemoguće pogriješiti. Većina žena ga voli nositi i bitno joj je da on predstavlja dio nje ili njezine osobnosti.

Na našoj stranici možete pronaći široki izbor ženskih satova.

Ako vaša žena voli klasiku – tu smo za vas.
Ako vaša žena voli moderno – tu smo za vas.
Ako vaša žena voli pametno – tu smo za vas.


hannah martin sat

Jeste li na ovoj listi pronašli poklon za ženu u vašem životu ili smo vas možda inspirirali za neki?

Odgovori