Dreserski trendovi koji su stalno po Londonu

Nema nikakvih sumnji: 2018. bila je godina tenisica.
Marke kao što su Balenciaga, Louis Vuitton i Fila podigle su zanimanje za nekada skromnim stilom obuće.
Bili su nevjerojatni, zadovoljavajuće unsexy, a publika je bila luda za njima.

Gledajući unaprijed na ovu godinu, tenisica je sve više. Dok najpoznatiji brendovi još uvijek nude obilje “ružnih” i neprivlačnih dresera, imamo i neke nove dodatke u obliku Allbirdsa, marke vunenih cipela koje žele spojiti stil i udobnost, a Plimsoll trend koji se na tjednu modu zaljubljuje u Margaret Howell.

To ne bi bio pravi dreserski trend zaokret bez dodatnog laganog dodatka, a za S / S 19, to je planinarenje tenisica. Ovaj hibridni izgled može se vidjeti u Guccijevoj liniji Flashtrack, a svi su opremljeni čvrstim potplatima i debelim vezicama. Pripremite se da vidite ovaj stil koji se pojavljuje preko glavne ulice ove sezone.

Pomaknite se prema dolje kako biste vidjeli naše cjelovito uređivanje trendova dreserica koji su postavljeni da postanu najpoznatiji u 2019.


Nike Air Max 97

Jedan od najtradicionalnijih sportskih stilova tenisica iz naše linije, Nike Air Max 97, polako, ali sigurno, dobiva na zamahu na Instagramu, sve je popularniji, sa svojim prepoznatljivim detaljima. Obožavatelji uključuju kolumnisticu Who What Wear Emma Rose Thatcher koja nosi svoje sa svime, od povremenog trapera do plutajućih haljina.


Nike Air Max 97 Sneakers
Nike Air Max 97 PRM


Nike Air Max 97 Sneakers


Nike Air Max 97 PRM Sneakers

Plimsolls

To možda i nije najizrazitiji dreserski trend, no skromni Plimsoll će ovog ljeta vidjeti svoj poticaj zahvaljujući Margaret Howell, koja je svoje modele poslala na pistu u svježim tenisicama. Sviđa nam se kako je Lucy Williams svoju izjavu utemeljila na životinjskim hlačama s par klasičnih Superga tenisica.

Common Projects Achilles Premium Low Sneakers
Veja Nova Logo-Print Canvas Trainers
Duo Scratch Strap Sneakers
Converse All Star Low Platform Trainers

AllBirds Trainers

Opisana od strane tvrtke Who What Wear iz Velike Britanije Emme Shedding kao “najudobnija cipela na svijetu”, All Birds je brand koji je osnovan u San Francisco-u i koji je u Velikoj Britaniji dovršen 2018. godine. Izrađen od novozelandske merino vune, brand se ponosi kombiniranjem stila i udobnosti – što je uvijek dobro vidjeti u modi.

All Birds Wool Runners

All Birds Wool Runners

All Birds Wool Runners

All Birds Wool Runners

Sketchers

Skechers je brend dresera koji se već neko vrijeme bori s drugim brendovima. Uočena na nekoliko ikoničkih utjecajnih do sada, naše sumnje su potvrđene nakon što smo vidjeli njihov stilski štand na Londonskom tjednu mode. Pogodno zrnasto i sportski, to su tenisice koje čuvaju zrnastu-tenisicu u novoj sezoni.

Sketchers D’Lites One Piece Green Trainer
Skechers D’Lites Chance Trainers
Skechers D’Lites March Forward Trainers
Skechers D’Lites One Piece Pink Trainers

Obuća za planinarenje

Planinarske cipele više nisu rezervirane samo za planinare, one su od anorak odjeće i ove sezone će dobiti modni tretman (nijedna odjeća nije sigurna). Svaki brend donosi svoju vrstu odjeće tako da uvijek presudi kvalitet u odabiru najbolje odjeće i samim tim i brenda. Izlazeći iz trenda planinarenja-podizanja na Instagramu, trener pješačenja nudi (nešto) pristupačniju alternativu. Naravno, Gucci je na čelu s Flashtrek kolekcijom.
Ganni Lace- Up Suede Trainers
Karla Chunky Lace- Up Trainers
Gucci Flashtrek Sneakers

Odgovori

X