BENYAR XFCS Military

94.28

SKU: N/A Kategorija:

Opis

 

 

Sportski ste tip? Automobili su vam najdraže igračke? Tražite sat?

 

Ako je odgovor na sva tri pitanja bio potvrdan ne morate više tražiti. Za muškarce poput vas Benyar je proizveo ovaj model sata. Istovremeno robusan i profinjen ovaj sat zadovoljit će sve vaše potrebe. Na vašoj će ga ruci držati remen od brušene kože koji je na kućište spojen zakovicama nalik na običan vijak. Da se mehanizam sata ne ošteti, čak ni prilikom vaših najluđih vožnji ili sportskih aktivnosti, postavljen je unutar čvrstog kućišta od nehrđajućeg čelika. Odijelo možda čini čovjeka, ali za satove se to ne može reći. Da je ovaj sat samo lijep za vidjeti ne bi bio jedan od najprodavanijih Benyar satova na tržištu.

Svoju popularnost može zahvaliti ne samo prekrasnoj vanjštini nego i mehanizmu koji je iznimno precizan i otporan na šokove. Ljudima koji cijene vrijeme svaka je sekunda dragocjena stoga su dizajneri i proizvođači ugradili kornometre u ovaj model. Štoperica je ukrašena diskretnom siluetom sportskog automobila pa će svatko tko baci pogled na ovaj sat shvatiti da se nalazi na ruci pravog muškarca. Sat nema brojeve već su na njihovim mjestima linije uz iznimku broja 12 koji je jako naglašen.

Kupite ovaj sat ako želite ostavljati dojam pravog macho muškarca, ali ne sirovog nego macho muškarca sa izvrsnim ukusom. Ovaj sat je i izvrstan poklon za razne prigode, a djevojka ili žena koja ovaj Benyar sat pokloni svom muškarcu će time pokazati da prepoznaje i cijeni njegovu muževnost, a to je upravo ono što muškarci traže od svojih odabranica.

 

Dodatne informacije

color

5112-Black orange, 5112-Black red, 5112-Black white, 5112-Silver orange, 5112-Silver red, 5112-Silver white

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “BENYAR XFCS Military”