revolut kartica gdje abaviti

Moj Nakit trgovina uvela je novi način plaćanja.
To vas inače možda ne bi previše zanimalo, ali kada shvatite koje sve benefite Revolut nudi shvatit ćete zašto je cijeli svijet poludio za njim.

I da, skoro sam zaboravio, kreiranjem Revolut računa preko našeg linka ostvarujete nešto nevjerojatno. Dobiti ćete 50 kn na svoj račun.

Ostanite s nama kako biste naučili koliko život može biti lakši, brži i jeftiniji uz Revolut.


Što je Revolut?

Revoult je zamjena za fizičku banku koju su 2015. osnovali Nikolay Storonsky i Vlad Yatsenko. Od tada je svoj Revolut račun napravilo skoro 5 milijuna ljudi.

Ako ste odradili sezonu negdje na obali vidjeli ste mnogo Revolut kartica. One ljubičasto plave. Postoje i elitnije verzije. Crne, metalne, teške. One izgledaju bolje i nude dodatne pogodnosti. No, čak i obična Revolut kartica je stoljećima ispred banaka. Dobro, možda ne baš stoljećima. Ali realno, godine će proći prije nego aplikacija za mobilno bankarstvo vaše banke bude mogla parirati Revolutu. Uz to, za aktivirati mobilno bankarstvo morate otići u banku. Za aktivirati Revolut trebate nekoliko puta dotaknuti zaslon vašeg pametnog telefona. 


Koje su prednosti korištenja Revolut kartice?

Revolut krase neke izvanredne mogućnosti. One će vam se posebno svidjeti ako svoj novac čuvate u stranim valutama ili često putujete. No, krenimo redom.

Nevjerojatna brzina

Kada sam tek počeo koristiti Revolut nisam mogao vjerovati koliko brzo se novac prebacuje s jedne Revolut kartice na drugu. Doslovno, u tren oka.
To znači da vam se više nikada neće dogoditi da nemate dovoljno novca za nešto. Samo nazovete prijatelja, muža, ženu, koga god i oni vam za sekundu mogu prebaciti novac. To me spasilo ovog ljeta u sramotnoj situaciji kada sam došao na kasu s punim kolicima, a nisam imao novca. Srećom, žena barata novcima bolje od mene pa je poslala novce. 


Fizičku karticu možete koristiti u trgovinama i bankomatima

Kreiranjem Revolut računa preko linka zaraditi ćete 50 kn. Možete ih ostaviti na računu i potrošiti na što god želite. Ili…
Možete naručiti svoju novu Revolut karticu. Dostavu ćete platiti 50 kn, ali ćete dobiti novu karticu. I da, PIN za karticu birate sami


Plaćajte u trgovinama, na internetu ili podignite novac s bankomata (besplatno)

Bez obzira koristili virtualnu (kartica u aplikaciji) ili fizičku karticu možete plaćati na internetu i u trgovinama. Podizanje novca virtualnom karticom, naravno, nije moguće. No podizanje novca fizičkom karticom je zadovoljstvo. Zašto?

Jer ne morate paziti s kojeg bankomata dižete. S običnom karticom možete dignuti 2000 kn mjesečno bez ikakve naknade, s bankomata bilo koje banke.


Čuvajte svoj novac u čak 24 valute i mijenjajte ih kada je tečaj najviši

Realno, sve više ljudi koristi eure, dolare i ostale strane valute. Posebno kada plaćaju nešto na internetu. Sigurno i vi dio ušteđevine čuvate u nekoj drugoj valuti. Revolut je i tu korak ispred svih. Primajte, šaljite, mijenjate novac bez obzira na valutu.

I sve to po izvrsnom tečaju.
Jutros (05.11.2019.) sam u Hrvatskoj pošti dobio 7,37 za eur. U isto to vrijeme Revolut mi je nudio 7,44 kune za eur. Nije prevelika razlika, ali ako se mijenja veći iznos ipak znači.

Tvorci Revoluta su bili svjesni potreba svojih korisnika i ugradili značajku zbog koje bi ima ja osobno (da nisam nesposoban za držati čekić) isklesao kipove u prirodnoj veličini.
Korištenjem Revolut aplikacije otvara vam se mogućnost automatske zamjene novca. To znači da skidanjem ove aplikacije vaš pametni telefon postaje pametna mjenjačnica.Imate 100 eura, a ostatak novca vam je u kunama? Htjeli bi promijeniti te eure, ali tečaj je danima loš? Ništa ne brinite. Revolut nudi mogućnost automatske konverzije. j. možete zakazati mijenjanje novca kada tečaj bude onoliko koliko vi želite.

Želite 750 kn za 100 €? Upišite to u Revolut i kada tečaj eura dosegne 7,5 kn vaš će novac automatski biti promijenjen. Bez obzira bili vi uz mobitel ili ne, bez obzira spavali vi ili bili na poslu. Imati Revolut znači imati financijskog savjetnika. 


Oni koji koriste Revolut ne mogu biti prevareni

Ako mislite da je tu kraj Revoultovih pogodnosti, varate se. Svaki puta kada vam na račun sjedne neki iznos dobivate obavijest od Revoulta o toj transakciji. Isto vrijedi kada plaćate karticom ili šaljete novac na drugi račun. Nema šanse da vam neka transakcija promakne.
Revoult neprekidno bdije nad vašim novcem.

Kao i kod kartica drugih banaka, Revoult kartica vam omogućuje beskontaktno plaćanje. Tu uslugu možete koristiti, a ni ne morate. U postavkama aplikacije možete odabrati što vam više odgovara. 

Također vam je dostupna opcija štednje. Možete štedjeti sami za sebe, ali isto tako možete i kreirati grupni trezor. Tako zajedno sa prijateljima ili obitelji možete stavljati novce sa strane za neki zajednički cilj. 

Ako ste poput mene i ne znate kada treba stati s trošenjem novca, možete staviti ograničenje na karticu. 

Što god vam padne na pamet možete odraditi sami, bez odlaska u banku i uz svega nekoliko dodira prstom po ekranu. Uz Revoult karticu ćete zaboraviti da uopće postoje poslovnice banke. Sjetiti ćete ih se tek kada prođete pored njihovih izloga i ugledate ogromne redove na šalterima. 

Kreirajte Revoult račun preko našeg linka i zakoračite u svijet modernog bankarstva. 

Odgovori