Kako biste otvorili korisnički račun pratite sljedeće korake.

1. korak

Upišite www.paypal.com u svoj Internet preglednik i na prikazanoj stranici u gornjem desnom kutu odaberite “Sign Up” kako biste započeli proces registracije.

2. korak

Ovdje odabirete svoju zemlju te imate mogućnost otvaranja dvije vrste korisničkog računa – “Personal Account” i “Business Account”. Nas zanima “Personal Account” jer je to korisnički račun za fizičke osobe koje žele trgovati preko Interneta. U našem slučaju idemo “Personal Account”.

3. korak

Sada vam se prikazao obrazac u koji je potrebno unijeti zemlju, vaše ime, prezime, email adresu i lozinku. Unos potvrdite klikom na “Continue”.

4. korak

Sada vam se prikazao obrazac u koji je potrebno unijeti sve tražene osobne podatke. Pripazite da ispravno unesete svaki podatak jer postoji mogućnost da Vam ne stigne plaćeni proizvod ako unesete krive podatke.

5. korak

Povežite vaš PayPal račun s vašom karticom.

Pod “Expiration date” je potrebno upisati datum kada istječe vaša kreditna kartica, a u polje CSC – troznamenkasti ili četveroznamenkasti kontrolni broj koji se nalazi na poleđini kartice. Važno je da kartica koju unosite nije povezana niti s jednim drugim PayPal računom.

Nakon ispravno upisanih podataka odaberite “Link Card” za nastavak…

6. korak

Nakon što ste linkali karticu spremni ste za kupnju / prodaju putem PayPala. Klikom na “Account” možete uređivati svoje postavke.

Pročitajte koliko je plaćanje Paypalom sigurno i kako mi štitimo vaše podatke ovdje

Comment ( 1 )

  • Pingback:Popust prilikom uplate na Paypal račun - Moj nakit

Odgovori