COLMI Pametni Sat M28 IP68

53.72

SKU: N/A Kategorija:

Opis

Pametni Sat Sa Ekranom Na Dodir

Jednostavan vanjski dizajn ovih pametnih satova skrivaju kompleksnu unutrašnjost. Smatrate da je vaš život dosta užurban i da jednostavno ne možete izdvojiti vremena za neke stvari poput fizičke aktivnosti i treninga?

Unutrašnjost ovog pametnog sata je dizajnirana kako bi vas podsjetila da uvijek imate vremena za takve aktivnosti. Pasometar kalkulira koliko se krećete te koliko kalorija gubite prilikom kretanja. Isto tako se unutar ovih pametnih satova nalazi i mjerač pulsa, krvnog tlaka i kvalitete sna.

Svi ovi rezultati formiraju rezultate analize koje će ovaj pametni sat provesti nakon određenog vremena na vašoj ruci. Tako možete dobiti informaciju o kvaliteti vašeg života te što bi valjalo poboljšati što se tiče fizičke aktivnosti.

Ovaj sat će ostati funkcionalan i tijekom plivanja zahvaljujući njegovoj visokoj vodootpornosti.

Kako bi vas ovi pametni satovi potaknuli na kretanje, funkcionalnost alarma će se pobrinuti za to da vas obavijesti kada ste predugo u sjedećoj poziciji.

 

Dodatne Karakteristike

Putem Bluetooth tehnologije se možete povezati na kameru vašeg pametnog telefona i kontrolirati ju ovim pametnim satom.

Možete primati pozive i poruke te odgovarati na njih. Baterija kapaciteta 230 mAh je veoma moćna. Može izdržati 20 dana u Standby modu te tjedan dana ako se pametni sat svakodnevno koristi. Što je najbolje, baterija se puni samo 2 sata!

Naručite ove pametne satove u jednoj od 7 varijanta preko našeg webshopa već po cijeni od 310 kuna!

Javite nam u komentarima koju bi ste vi varijantu željeli nositi na svojoj ruci!

 

Dodatne informacije

boja

smart watch, smartwatch

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “COLMI Pametni Sat M28 IP68”