Forsining 3d Muški Mehanički Sat

49.99

SKU: N/A Kategorija:

Opis

Pravi ljubitelji satova znaju cijeniti mehaničke satove. Mehanički satovi su sami po sebi profinjeni. Čak i oni koji tek izađu iz tvornice odišu posebnom energijom, kao da su samo zbog toga što su mehanički bolji od satova koji u sebi imaju baterije. Svaki mehanički sat je umjetničko djelo, ali Forsing je ovim modelom otišao još korak dalje.

Promjer kućišta: 40mm

Širina remena: 18mm

Duljina remena: 25cm

Materijal remena: Koža

Materijal kućišta: Nehrđajući čelik

Zaštitno staklo: Hardlex

Već na prvi pogled je svima jasno da se radi o satu koji odudara od drugih. Netko tko vas vidi s ovim satom na ruci pomislit će da ste za njega dali pravo bogatstvo posebno ako ga budete nosili uz odijelo ili neke svečanije kombinacije.

Forsining je ovaj sat učinio posebnim time što je kućište prozirno sa stražnje strane, a brojčanik s prednje. To znači da imate otvoren pogled na predivni mehanizam ovog sata što je za prave ljubitelje satova mnogo ljepše od bilo kojeg uzorka kojim se obično skrivaju mehanizmi. Nemojte misliti da je zbog svoje izloženosti mehanizam ovog sata podložan kvarovima. Iznimno je kvalitetno proizveden i zaštićen čvrstim kućištem koje će se pobrinuti da vaš sat radi i nakon što vi odete s ovog svijeta.

Crni kožni remen je odabran kako ne bi odvlačio pozornost s onog što je stvarno bitno kod ovog sata, a to je njegovo predivno kućište i njegov mehanizam u zlatnoj boji.

Kazaljke koje imaju luminiscentni premaz ćete bez problema vidjeti i u potpunom mraku. No, ovaj sat nije stvoren da bude u mraku. Stvoren je da ga se pokazuje i svaki njegov detalj je posvećen tome da izgleda savršeno. Aristokratska modra boja ruba brojčanika sa zlatnim rimskim brojevima od vas će u trenu napraviti elegantnog gospodina.

Ovaj je sat idealan za one koji žele ostaviti dojam uspješnog muškarca s izvrsnim ukusom. Nosite ga na bitnim sastancima i spojevima i sigurni smo da ćete primijetiti koliko znači imati nešto ovako lijepo na svojoj ruci.

Dodatne informacije

color

Black, Black Golden, Black Golden No Box, Black Silver No Box, Rose Golden, White Golden, black silver, black white, Brown, Golden

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Forsining 3d Muški Mehanički Sat”