LEMDIOE L5

77.81

Opis

L5 prati broj koraka, prijeđenu udaljenost i otkucaje srca, ali to nije sve. Mnogi sportaši su odabrali upravo ovaj sat kako bi jednostavno mogli pratiti reakcije tijela na određene vježbe i različite razine napora. Sportske mogućnosti će vam pružiti zadovoljstvo jer ćete usporedbom svojih podataka za tren moći vidjeti koliko ste podigli formu.

Svi podaci spremaju se u aplikaciju koju ćete skinuti na svoj pametni telefon skeniranjem QR koda koji dođe u pakiranju sata. Svaki pravi sportaš zna da je trening samo trećina napretka. Bez kvalitetnog odmora i kontrolirane prehrane nikada nećete biti u pravoj formi. U LEMDIOElu su mislili i na to pa su među mogućnosti ovog sata uvrstili monitoring sna koji će po vašoj aktivnosti zabilježiti kada ste zaspali i kada ste se probudili.

Uz odmor i trening hrana je neophodna za vaš sportski stil života, pogotovo ako spadate u skupinu koja želi izgubiti kilograme. Ovaj sat okruglog brojčanika veličine 33 mm na svom zaslonu osjetljivom na dodir će vam prikazivati vašu potrošnju kalorija što uvelike olakšava doziranje treninga i hrane.

Jedna od stvari koje korisnici diljem svijeta najviše hvale kod ovog sata je “odbijač poziva”. Ta karakteristika ovog sata omogućava vam da bez korištenja pametnog telefona odbijate pozive što za sportaše znači veću koncentraciju na trening. Korištenjem te funkcije za vrijeme treninga možete biti sigurni da vas nitko neće ometati dok si podižete (ili održavate) formu. L5 će se također pobrinuti da vam niti jedna SMS poruka ne promakne jer će vas obavijestiti čim primite poruku.

U LEMDIOE -u su s ovim modelom otišli korak dalje od konkurencije zato što su ugradili provjereno preciznu vremensku prognozu po kojoj možete planirati svoje treninge na otvorenom, ali i mogućnost da L5 postane daljinski upravljač kamere vašeg pametnog telefona. Sve to okrunjeno je snažnom baterijom koja može trajati 7 dana ako koristite dodatne mogućnosti sata ili čak 100 dana ako vam L5 stoji u stanju mirovanja.

 

Dodatne informacije

color

Black, Green, Random Color, Red

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “LEMDIOE L5”