Lige Lance

53.72

SKU: N/A Kategorija:

Opis

Satovi Za Muškarce Elegantnog Dizajna

 

Izgled samoga sata zrači estetskom profinjenošću. Kućište je napravljeno od legure cinka te je dijametar ovih ručnih satova 42mm. Remen duljine 22mm je izrađen od nehrđajućeg čelika, što možda nije najudobnije rješenje za pojedine kupce, ali svakako uvelike doprinosi samoj profinjenosti dizajna ovog sata kao i čvrstoći.

Uz sve to, ovi kvalitetni muški satovi se mogu nositi i po kišnim okolnostima, zahvaljujući 3ATT stupnju vodootpornosti. Mehanizam Lige Lance muških satova je zaštićen Hardlex zaštitnim staklom otpornim na ogrebotine i prašinu.

 

Ispod zaštitnog stakla se nalaze tri vrste kronografa koji mjere sekunde, minute i sate; prikaz datuma koji je automatski podesiv te kazaljke profinjenog dizajna koje pokazuju na trenutni sat i vrijeme. Naravno, sve postavke su podesive, te se možete prilagoditi različitim vremenskim zonama uz okretaj jedne tipke!

Sve kazaljke svijetle u mraku, što zaokružuje iznimno kvalitetan mehanizam ovih muških satova.

 

Muški Sportski Satovi Profinjenog Dizajna

 

Ovi naizgled profinjeni i elegantni muški satovi od LIGE kombiniraju najbolje karakteristike kako bi donijeli sat idealan za sportaše ali i one koji žele istaknuti svoj imidž. Ovi satovi se mogu naručiti s našeg online webshopa, i to po cijeni od 310 kuna. Uz sat dobivate i jednogodišnju garanciju na satni mehanizam te poklon kutijicu.

Bez obzira jeste li sportaš ili osoba koja traži dodatak svojem imidžu, Lige Lance muški satovi su iznimno dobar izbor za vas!

 

 

Ime brenda: Lige

Širina remena: 22 mm

Dužina remena: 21 cm

Debljina kućišta: 12 mm

Promjer sata: 42 mm

Materijal kućišta: Legura

Materijal remena: Nehrđajući čelik

Prikaz datuma

Funkcionalni kronografi

Poklon kutijica uz sat

Vrijeme dostave: 18-25 dana

Garancija: 12 mjeseci na mehanizam!

Dodatne informacije

color

all gold steel, all yellow steel, gold black steel, gold blue steel, gold white steel, silver black steel, silver blue steel, silver white steel

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Lige Lance”