Megir M2063G-2 Navigator Muški sat

79.99

Godina dana garancije.

Poklon kutijica.

SKU: N/A Kategorija:

Opis

Plavi model dostupan odmah!

Veoma Kvalitetni Muški Satovi Za Svaki Uzrast

 

Ovi ručni satovi mogu biti idealan poklon za vašeg najmilijeg sportaša ili idealan dodatak za vašu svakodnevicu.

Kućište samog sata je izrađeno od legure kvalitetnog metala te je debelo 15mm. Sat je radijusa 47mm, što čini sve informacije koje vam mehanizam daje veoma uočljivim. Gumeni remen je dugačak 26cm te elastičnost samog materijala pruža iznimnu ugodu kada nosite ovaj ručni sat.

Naravno, pošto su ovo muški sportski satovi, možete očekivati i pregršt dodatnih karakteristika i opcija koje običan ručni sat ne bi sadržavao. MEGIR M2063G-2 ručni satovi krase vodootpornost razine 3ATT i zaštitno staklo za mehanizam koje omogućuje svakom korisniku rekreaciju, pa i u kišnih prilika.

Ispod zaštitnog stakla se nalazi bogat satni mehanizam. Naravno, sam mehanizam sadrži već klasične kazaljke koje pokazuju koliko je sati, minuta i sekundi u određenom trenutku koje se mogu dodatno podesiti uz glavni gumb na desnoj strani sata. Uz to se nalaze i tri vrste kronografa; za 1/10 sekunde, sekunde i minute te pokazivač na trenutni datum koji je automatski podesiv.

Sve te kazaljke svijetle i po noći, zbog moćnog mehanizma koji upija danje svjetlo te daje energiju za situacije kada vam najviše treba.

 

 

Muški Satovi S Pregršt Dodatnih Opcija

MEGIR M2063G-2 muški satovi se mogu naručiti s našeg online webshopa po cijeni od 329 kuna.

U tu cijenu se računa i garancija od godinu dana na satni mehanizam te i poklon kutijica koja će dobro doći ako ovaj sat planirate pokloniti nekome.

MEGIR muški satovi su provjerene kvalitete te zapanjuju s pregršt opcija i zanimljivim dizajnom.

 

Dodatne informacije

color

M2063Black-1, M2063Black-7, M2063Blue

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Megir M2063G-2 Navigator Muški sat”