MEGIR Muški Sat E1200

39.99

SKU: N/A Kategorija:

Opis

Ručni Satovi Elegantne Vanjštine

Kućište ovih ručnih satova je izrađeno od legure te je dijametar samog sata 45mm, dosta za bilo čije oči. Ovo su muški satovi sa kožnim remenom duljine 22cm i stanu na skoro svaku ruku.

Naravno, ovi kvalitetni muški satovi su vodootporni te imaju stupanj vodootpornosti 3ATT. Znači, možete s njim na kišu bez brige!

Ono što dodatno pojačava izdržljivost ovog sata je Hardlex zaštitno staklo koje će štititi ove muške ručne satove od ogrebotina i prašine.

Ispod samog zaštitnog stakla, ovi ručni satovi sadrže kronografe koji su tu čisto radi estetike te klasične kazaljke koje pokazuju na trenutno vrijeme. Kazaljke svijetle u mraku, tako da možete ostati u toku i tijekom večernjih sati.

Zadovoljavajući Satovi Za Muškarce Visoke Kvalitete

Ovi kvalitetni te elegantni muški satovi mogu biti vaši za samo 220 kuna, te se ovi satovi mogu naručiti online, preko našeg webshopa.

Naravno, u ovu cijenu je uračunata i poklon kutijica u koji možete pospremiti ovaj sat kao i jednogodišnja garancija na satni mehanizam.

Iznenadite svoje najdraže ovim vrhunskim satom ili dopunite svoju imidž s vrhunskim MEGIR E1200 muškim ručnim satom koji ne razočarava.

Ime brenda: Megir

Švicarska kvaliteta izrade mehanizma uz izvrstan japanski dizajn!

Širina remena: 22 mm

Dužina remena: 22 cm

Debljina kućišta: 12 mm

Promjer sata: 45 mm

Materijal kućišta: Legura

Materijal remena: Koža

Kronografi nisu funkcionalni

Poklon kutijica uz sat

Vrijeme dostave: 18-25 dana

Garancija: 12 mjeseci na mehanizam!

Dodatne informacije

color

Black, White

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MEGIR Muški Sat E1200”