Megir Ženski Sat E2150

43.15

SKU: N/A Kategorija:

Opis

Luksuzni i neobični satovi za žene

Vjerojatno ćete prvo zamijetiti samu neobičnost dizajna kućišta sata. Napravljeno je od kvalitetnog nehrđajućeg čelika te je debelo 10mm. U obliku je pravokutnika, što ga čini malo neobičnim, ali ugodnim za oči.

Remen duljine 21cm je isto tako napravljeno od nehrđajućeg čelika te je dugačak 21cm. Ovi ženski ručni satovi su idealni za ženske ruke!

Da ne bi sve bilo samo na luksuzu i raskoši, Megir se potrudio da ovaj sat bude kvalitetan i na dulje vrijeme. Vodootpornost razine 30ATT i Hardlex zaštitno staklo se brinu da ovaj sat izdrži i na nepovoljnim uvjetima.

Uz klasičan analogan prikaz vremena koji možete namjestiti s krunicom sa strane, tu se nalazi i funkcionalnost kalendara.

Jednostavni, neobični i elegantni, Megir E2150 ženski satovi vas svakako neće ostaviti ravnodušnima ako cijenite kreativan dizajn.

Ovi ručni satovi za žene se mogu naručiti online za 249 kuna. U tu cijenu je uključena i usluga jednogodišnje garancije na satni mehanizam te i poklon kutijica.

Nudimo nekoliko varijanti ovih neobičnih ženskih satova. Recite nam u komentarima koji bi ste vi htjeli imati na svojoj ruci!

Ime brenda: Megir

Širina remena: 18 mm

Dužina remena: 21 cm

Debljina kućišta: 10 mm

Promjer sata: 26.5 mm

Materijal kućišta: Nehrđajući čelik

Materijal remena: Nehrđajući čelik

Prikaz datuma

Poklon kutijica uz sat

Vrijeme dostave: 18-25 dana

12 mjeseci garancije na mehanizam!

Dodatne informacije

color

rose, Silver

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Megir Ženski Sat E2150”