Muški Sat Megir E2241

49.99

SKU: N/A Kategorija:

Opis

Vrhunski Muški Satovi S Kožnim Remenom

MEGIR E2241 satovi za muškarce imaju kućište napravljeno od legure kvalitetnih metala debljine 14mm. Remen je, naravno, kožni, te sam remen je dugačak 22,5cm, čineći ovaj muški ručni sat idealnim za svačiju ruku.

Ako se ikada nađete na kiši s ovim satom na ruci, ne morate se brinuti da će sam satni mehanizam nastradati, pošto ovi kvalitetni muški satovi imaju vodootpornost razine 3AT.

MEGIR E2241 ručni satovi imaju i Hardlex zaštitno staklo koje dodatno štiti satni mehanizam od vanjskih elemenata. Ispod zaštitnog stakla se još nalazi i funkcija kalendara (automatski podesiv, nekoliko vrsta kronografa (1/10 sekunde, sekunde, minute), te klasičan mehanizam koji vam pokazuje koliko je sati.

Naravno, sve kazaljke svijetle u mraku, tako da su ovi muški satovi stvarno idealni za razne uvjete.

Muški Satovi Koji Upotpunjuju Vaš Imidž

Stalo vam je do vašeg modnog stila i želite ostaviti utisak? Ovi muški satovi se mogu naručiti za 280 kuna putem našeg online webshopa.

Ako se odlučiti naručiti online, uz sam sat ćete dobiti i poklon kutijicu. Također, satni mehanizam je osiguran na godinu dana uz našu garanciju.

MEGIR E2241 satovi za muškarce mogu služiti kao odlično svakodnevno pomagalo, pogotovo ako ste sportaš, ali i kao odličan komplement za vaš imidž. Za koju god ga svrhu koristili, svakako će vaše zadovoljstvo biti na visokoj razini!

 

Ime brenda: Megir

Švicarska kvaliteta izrade mehanizma uz izvrstan japanski dizajn!

Širina remena: 24 mm

Dužina remena: 22.5 cm

Debljina kućišta: 14 mm

Promjer sata: 48 mm

Materijal kućišta: Legura

Materijal remena: Koža

Prikaz kalendara

Funkcionalni kronografi

Poklon kutijica uz sat

Vrijeme dostave: 18-25 dana

Garancija: 12 mjeseci na mehanizam!

Dodatne informacije

color

Black, rose, White

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Muški Sat Megir E2241”