SANDA SD01 iWatch

55.46

Opis

Popularno nazvani smartwatch, ti uređaji nisu samo satovi. Doduše, najmanje se koriste za pokazivanje vremena jer imaju nebrojene mogućnosti.

Jedan od najboljih proizvođača pametnih satova sa budžetom je Sanda čiji model SD01 mi imamo u ponudi. Sanda oduševljava jednostavnim, ali elegantnim dizajnom i odabirom materijala. Silikonski remen debljine 15 mm drži sat na vašoj ruci, a njegovo 6 mm debelo kućište štiti unutrašnjost ovog sata od šokova. Okrugli brojčanik ima promjer 37 mm, a unatoč svojoj veličini ovaj sat teži samo 20 g. Sanda se nije probila na tržištu pametnih satova samo izgledom svojih proizvoda jer korisnici osim estetike traže i funkcionalnost.

Funkcionalnost pametnih satova ovisi o njihovim dodatnim mogućnostima, ali i kvaliteti izrade. SD01 je iznimno kvalitetno napravljen, a opremljen je čak s 10 dodatnih mogućnosti. U dodatnu mogućnost ne ubrajamo bluetooth povezivanje s vašim mobitelom jer je to osnovna stvar. Jednostavno povezivanje vašeg pametnog telefona i pametnog sata odvest će vas u budućnost već danas.

Precizno mjerenje potrošnje kalorija, broja koraka i prijeđene udaljenosti ovaj sat čini idealnim za sportaše. Kada sretni i izmoreni stignete kući i utonete u san SD01 će nastaviti raditi i zabilježiti kada ste zaspali i kada ste se probudili. To vam možda ne djeluje kao bitna mogućnost ovog sata, ali morate znati da znanstvenici preporučuju stvaranje pravilnog rasporeda spavanja. Za organizam je najzdravije da ode spavati i probudi se u približno isto vrijeme svaki dan. Uz Sandin SD01 ćete mnogo lakše svoje spavanje dovesti u red i tako si poboljšati zdravlje.

Ovaj će vas sat ujutro i buditi svojim alarmom, a kroz dan će vam služiti kao tajnica. Obavještavati će vas o porukama i pozivima tako da ne morate gubiti vrijeme na pozive i poruke koji u tom trenu nisu hitni. Ne brinite, Sanda nije zaboravila da je SD01 prije svega sat pa kao posebnu mogućnost ima i produljeni stand by kako biste mogli znati koliko je sati bez pritiska na ekran sata.

Savjeti: Savjetuje se puniti sat više od 2 sata u kontinuitetu u jednom punjenju. Također se preporuča izbjegavanje punjenja visoko-naponskim punjačima već se ohrabruje punjenje preko laptopa ili PC-a.

Značajke: Brojač kalorija, Pedometer, Mjerenje udaljenosti, Okidač fotoaparata, Vodootporan, Monitoring sna, Alarm, Call ID, Obavijest o porukama.

Dodatne informacije

color

SD01 black, SD01 blue, SD01 green, SD01 orange, SD01 pink, SD02 army green, SD02 colourful, SD02 letter

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “SANDA SD01 iWatch”