suunto satovi gdje kupiti

Volim biti u prirodi. Planine, šume, otoci, jezera – tamo moja duša odmara. Nažalost, pametni sat koji sam imao nije baš bio za takve avanture. Doduše, krivica je moja. Kada nešto kupiš u Hrvatskoj Pošti , možeš to odmah otpisati. Ne kupujte pametne satove u pošti ni na Tisku. Učite na mojim greškama. I istraživanju.

Naime, tjeran frustracijom odlučio sam pronaći pametni sat koji može pratiti moj tempo. I pronašao sam ga.

Suunto satovi odgovorili su na sve moje zahtjeve. Čak i na neke koje nisam ni znao da imam. Nemojte da vas zavara ime koje baca na nekog lika iz Yu-gi-oh-a ili Narutoa. Suunto satovi krema su pametnih satova.

Otkrijte zašto.


suunto sat na ruci

Postanite Leonida uz Suunto Spartan

Postoje dvije vrste ljudi.
Oni koji čuju da je nešto nemoguće i to prihvate.
I…
Oni koji čuju da je nešto nemoguće i to promijene.

Spadate li u prvu skupinu Suunto Spartan kolekcija nije za vas. Uživate u sigurnosti i koračate kroz život linijom manjeg otpora.
Ako ste se prepoznali u drugoj rečenici Suunto satovi će vas očarati.

Većina se satova testira u kontroliranim uvjetima, Suunto satovi se testiraju u stvarnom svijetu. To vam pruža sigurnost jer znate da imate najpouzdaniji mogući sat na ruci.

Spartan kolekcija stvorena je da izdrži vaš tempo. I još više od toga.

Nevjerojatno izdržljiva baterija omogućava vam da odradite triatlon koristeći ovaj sat.
Dizajn je prekrasan pa ga nećete skrivati dok ste u civilizaciji.

Kada stignete tamo gdje želite biti, u prirodu, Suunto će napokon biti kod kuće. Testiran u prirodi ovaj sat stvoren je za one koji se u gradovima osjećaju kao tigrovi u kavezu.

S preko 80 sportskih načina i aplikacija u kojoj to sve možete pratiti teško je naći sat koji može konkurirati Spartan kolekciji.
Da, 80 sportskih načina. Nemojte se truditi razmišljati koji su to načini, nikada nećete stići do 80. Nabavite si Suunto Spartan i otkrivajte ih u hodu.

suunto spartan kolekcija

Približite se Poseidonu s ronilačkim Suunto D5

Ljeto nam je odavno otišlo. Barem kalendarski.
Jučer sam otišao loviti lignje (nema ih još uz obalu, prevruće je) i bio šokiran koliko je toplo.

Nije me začudilo što je neki ronioc s puškom plivao uz obalu u potrazi za ribom ili hobotnicom. Doduše, pravi ljubitelji ronjenja rone cijele godine.
Odijelo grije, a dubina zove pa je teško odoljeti miru koji se krije ispod površine mora.

Svi oni koji vole biti pod vodom trebali bi si nabaviti novi Suunto D5.

Kreiran po Suunto standardima posebno za rekreativne ronioce ovaj sat osvaja raznim mogućnostima.
Četiri različita načina ronjenja osiguravaju da sat u svakom trenu zna kako ronite. Ronite li s bocama D5 vam čak može služiti kao senzor razine kisika.

Osim kvalitete Suunto D5 odskače od konkurencije i jednostavnošću korištenja. Pod morem sigurno ne želite potrošiti minutu da biste došli do značajke sata koju trebate. D5 stvaran je prvenstveno za ronioce, uz pomoć ronioca. Jako pozadinsko osvjetljenje i jasni prikaz na ekranu omogućavaju gledanje na sat bilo gdje. Upozorava vas zvučnim i vibrirajućim signalima.

Možda najbolja mogućnost ovog ronilačkog sata je to što automatski šalje podatke o ronjenju u aplikaciju. Tako ćete uvijek moći pregledati sve svoje zarone. Pisati će vam podatci kao što je najveća dubina ili najniža temperatura. Podatke o ronjenju možete dijeliti s ostalim korisnicima aplikacije i vašim prijateljima. Nešto slično kao popularna aplikacija Strava.


D5 ronilački sat pod morem

Uz ovaj sat i Stravu i na kraj svijeta

Ako volite prirodu i aktivan život sigurno već imate Strava aplikaciju na vašem pametnom telefonu. Ako nemate odmah je skinite. Prezabavna je.

Radi se o spoju društvene mreže i aplikacije koja prati aktivnost. Možete pratiti svoje prijatelje na njihovim putovanjima. Isto tako možete vaditi mast svojim prijateljima fotografijama s planinarenja i ostvarenjima.

Suunto ima ugovor sa Stravom pa noseći ovaj sat i koristeći Stravu možete biti sigurni da ne postoji bolje opremljeni rekreativni sportaš.


Strava i Suunto savršena kombinacija

Gdje kupiti Suunto satove?

Službena stranica uvijek je jedna od solucija, ali tako morate čekati (i platiti) dostavu. Srećom, Suunto je velika kompanija koja ima partnerske ugovore s mnogim sportskim trgovinama.

Od velikih gradova Split mi je najbliži pa sam tražio gdje tamo kupiti Suunto. Hervis se nametnuo kao najsigurnije rješenje. Nude i mogućnost dostave. Ako u vašem gradu nema Hervisa provjerite u sličnim sportskim trgovinama. Velike su šanse da ćete pronaći Suunto satove.

Ako vas cijena izbezumi, ne grizite se. Većina ne može odvojiti nekoliko tisuća kuna za pametni sat (iako sigurno vrijedi toliko).
Za nas koji živimo prosječnim životom postoje slični pametni satovi po mnogo povoljnijim cijenama.

Možete ih pronaći u ponudi Moj Nakit online trgovine u kategoriji “Pametni satovi”.

Odgovori