Ako ste iz naše trgovine naručili Lenovo 9 pametni sat, onda je sljedeća postaja ovaj članak u kojem ćemo objasniti kako vaš novi pametni sat povezati s pametnim telefonom kako biste mogli iskoristiti sve funkcije koje ovaj Lenovo sat nudi.

Instaliranje aplikacije i povezivanje s pametnim satom

Prvi korak je da instalirate aplikaciju pomoću koje se možete povezati koristeći bluetooth. Aplikaciju možete preuzeti na Google Play Trgovini ili na Apple Trgovini zavisno o uređaju kojeg koristite. Dolje sam ostavio dvije poveznice tako da ne morate tražiti aplikaciju, nego samo odaberite iOS ako koristite iPhone, ili drugu opciju ako koristite neki od Android uređaja. Ako budete imali nekakvih problema prilikom preuzimanja aplikacije, u tražilicu trgovine koju koristite unesite “Lenovo watch” i aplikacija će se pojaviti na prvom mjestu kao rezultat pretrage. Također ju možete prepoznati po slici

https://lh3.googleusercontent.com/72s5Jhb9FuaQoUL3HR0MEwrmz1xfhaDV6QD8IbJSZrMHfv5CaBmN75SysVYRZ9uYTnA=s180

iOS Lenovo AplikacijaKlikni ovdje

Android Lenovo AplikacijaKlikni ovdje

Nakon što instalirate aplikaciju, pokrenite ju. Provjerite da je bluetooth na vašem pametnom uređaju uključen. Ako zaboravite uključiti bluetooth, bez brige, jer jednom kada pokrenete aplikaciju uređaj će vas upozoriti na to.

Kako biste uključili bluetooth na satu, potrebno je pritisnuti krunicu koja inače na svim ostalim satovima služi za namještanje kazaljki i držati ju 3 sekunde. Kako upaliti Lenovo pametni sat

Ako ste sve dobro uradili, na poziciji 12 sati na brojčaniku sata pojavit će se crveno svjetlo koje je signal da je bluetooth uključen, a sat spreman za uparivanje. Nakon toga pokrenite aplikaciju na vašem pametnom telefonu. Aplikacija će tražiti za neka dopuštenja koja morate prihvatiti kako biste ju koristili.

Odmah nakon toga pokrenuti će se skeniranje uređaja gdje bi se vaš Lenovo sat trebao pojaviti.

uparivanje sata

Ako se vaš sat ne pojavi, pokušajte osvježiti aplikaciju tako da prstom kliznete preko ekrana prema dolje, a isto tako još jednom pokušajte pritisnuti krunicu i zadržati ju 3 sekunde. Jednom kada se sat pokaže, klikom na njega uspješno ste ga povezali s vašim pametnim telefonom. Ako vam se nakon uspješnog povezivanja uključi alarm, to je normalno i ne trebate se brinuti.

Aplikacija će vas zatražiti da protresete sat kako biste potvrdili vezu s vašim uređajem. Učinite to.

Nakon toga slijedi jedan zanimljivi dio – kalibracija sata. U vašu mobilnu aplikaciju morate unijeti točno koliko je sati prikazano na vašem Lenovo pametnom satu.

kalibracija lenovo sata

U ovom slučaju sat je zaustavljen na 4 sata, 14 minuta i 21 sekundu kao što se vidi na slici iznad. Nakon unosa (4-14-21) pritisnite “Start” i tada će se analogni sat automatski namjestiti prema vremenu s vašeg pametnog telefona. Pričekajte da se sat namjesti i spremni ste za početak korištenja aplikacije! Sučelje aplikacije izgleda kao na slici:

Sučelje Lenovo Aplikacije

Preporučujemo registraciju (kreiranje osobnog korisničkog računa na samom vrhu početnog ekrana) kako biste imali pristup dodatnim podatcima i statistici korištenja kao što je postavljanje vlastitog plana vježbanja. Aplikacija nudi razne značajke kao što su brojač koraka, mjerač otkucaja srca, pametni alarm, podsjetnik itd. Sve funkcije možete pregledati klikom na “My watch”. Na vama je da istražite sve mogućnosti ovog jednostavnog a moćnog Lenovo pametnog sata. Ako svoj primjerak još niste kupili, onda je vrijeme da nam se javite i učinite to. Vrijednost koju dobivate kupnjom ovog sata procijenili smo kao izvrstan omjer cijene i kvalitete. Javite nam vaše mišljenje!